Deelnemen aan bijeenkomsten en voorwaarden lidmaatschap

People’s Business is een kennisorganisatie waar iedereen welkom is. Zeer uiteenlopende ondernemers ontmoeten elkaar, zij halen kennis en zijn bereid hun kennis te delen. Met elkaar vormen we een collectief.

Voor leden is het bezoeken van een bijeenkomst kosteloos (mits anders vermeld). Wij nodigen alle leden uit een introducee mee te nemen.

Iedereen is welkom, aanmelden is wel verplicht.

Wilt u een keer kennismaken, met als doel zich aan te sluiten bij het netwerk, dan bent u ook welkom. Neem dan even contact met ons op via info@peoples-business.nl.

Wilt u eenmalig een bijeenkomst bezoeken omdat het thema u aanspreekt, dan bent u ook van harte welkom. Wij berekenen u dan een bedrag van 45,- euro excl. btw voor een kennis- en netwerkavond door. De kosten voor het bezoeken van een themamiddag voor niet-leden bedraagt 85,- euro excl. btw.

Staat u als ondernemer ook open om uw kennis te delen en kennis te ontvangen? Sluit u ook aan bij het People’s Business Netwerk: de kosten voor een lidmaatschap bedragen slechts 275,- euro excl. btw per jaar. Hiervoor mag u alle netwerkbijeenkomsten bezoeken, ook buiten uw eigen regio. Het lidmaatschap kan op elk gewenst tijdstip ingaan. Elk lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt stilzwijgend met een jaar verlengd, tenzij het voor 1 november wordt opgezegd. Opzeggen kan uitsluitend per mail naar info@peoples-business.nl. 

People’s Business is een kennisorganisatie waar iedereen welkom is. Zeer uiteenlopende ondernemers ontmoeten elkaar en zijn bereid hun kennis te delen. Met elkaar vormen we een collectief.