Bewuste communicatie: het goede gesprek


Datum: 02-03-2020
Locatie: Zwolle - De Huppe


Spreker: Anina Mulder

Wij nodigen u graag uit voor onze bijeenkomst op 2 maart a.s. in Zwolle. Het thema van deze avond is: Bewuste communicatie.

Wist je dat 95% van ons gedrag onbewust is? Dit geldt dus ook tijdens de communicatie met onze werknemers, partner, kinderen, etc. We worden als het ware ‘onbewust’ aangestuurd door ons brein.  Het programma van dit brein is al ontstaan in onze vroege kinderjaren. In deze jaren hebben we overlevingsmechanismen ontwikkeld als gevolg van negatieve ervaringen. We nemen de wereld nog vaak onbewust waar door de bril van deze overlevingsmechanismen. Dit heeft dus onbewust grote invloed op onze communicatie. Tijdens deze avond maakt u kennis met de eerste beginselen van een techniek die u leert om uw afweermechanismen te ontmantelen dat leidt tot een bewuste(re) communicatie. Hierdoor kunt u negatieve emoties van uzelf en van anderen beter hanteren. Hoe fijn is dat? Eindelijk het goede gesprek!

Anina Mulder
 is gastspreker deze avond. Essentie re-integratie is een landelijk opererend kleinschalig re-integratiebureau met een grote uitstraling en veel aandacht voor persoonlijk maatwerk en bemiddelingskracht. Essentie re-integratie richt zich op dienstverlening aan organisaties en individuen op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundig advies, verzuim, duurzame inzetbaarheid en (team) coaching.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij De Huppe, Kleine Veerweg 9, 8017 BP te Zwolle. Start om 17.15 en afsluiting rond 20.30 uur.

Een ieder is welkom. Lees de voorwaarden. Registreer uw komst via deze link.

People's Business icoon

AGENDA